Wijkraad Oosterduin

wie zijn wij

De wijkraadleden stellen zich voor

 

De wijkraadleden

 
 
jan+de+wit.jpg

voorzitter

Jan de Wit

Ik ben Jan de Wit, 64 jaar, vader van een dochter en een zoon. Ik woon samen met Mariette Schoorl.

In drie woorden

  • Enthousiast

  • Gedreven

  • Pragmatisch

 

Achtergrond

Ik ben Jan de Wit, 64 jaar. Ik woon samen met Mariette en ben vader vaneen dochter en een zoon. Samen met Mariette heb ik 8 kleinkinderen waar we regelmatig iets mee doen.

Sinds 3 jaar ben ik voorzitter van de wijkraad van onze prachtige wijk. In de eerste 25 jaar mijn werkzame leven was ik fysiotherapeut met een eigen praktijk in Haarlem Noord en docent fysiotherapie. De laatste 15 jaar ben ik werkzaam geweest als adviseur voor het tot stand komen van samenwerkings verbanden in de gezondheidszorg.

Ik ben bij de oprichting betrokken geweest van gezondheidscentra en coöperaties van fysiotherapeuten, huisartsen, verloskundigen en diëtisten.

Sinds twee jaar ben ik gestopt met werken en vul ik mijn dagen met werk voor de wijkraad, als bestuurder van het Inloophuis Kennemerland, tuinieren, bridgen, fitness, lopen met mijn hond en...."vrije tijd op andere plekken doorbrengen dan in mijn eigen omgeving". Als je nog werkt noem je dat vakantie houden.

Voor onze wijk wens ik een duurzame samenleving, met aandacht voor de mensen die hulp nodig hebben, een goede sociale cohesie en aandacht en respect voor de groene rustige omgeving.

 
 

 
 
 
karina.png

secretaris

Karina Cornet-Verberne

Ik ben Karina Cornet-Verberne, secretaris van de wijkraad.

 

Achtergrond

Ik woon sinds 2001 in deze wijk. Het is er heerlijk wonen, fijne buren en in een mooie omgeving.

Zo ook heerlijk centraal gelegen ten opzichte Haarlem en Amsterdam en veel verschillende scholen. Ik woon er samen met mijn dochter Merel en onze teckel Max.

In het dagelijkse leven ben ik werkzaam in het Spaarne Gasthuis als stafmedewerker bij de afdeling kwaliteit en veiligheid.

De werkzaamheden in het ziekenhuis vanuit het oogpunt van de patient staan voorop en zo aan een beter kwaliteit en veiligheid voor de patient te werken met elkaar.

“Niet alleen voor de wijk, maar ook met de wijk”

 
 

 
 
 

Penningmeester

Bob Witteveen

Achtergrond

 
 
 

 
 
 

lid

Aviva Wittgen Guggenheim

Achtergrond