Wijkraad Oosterduin

nieuws

Laatste nieuws over de wijk

Agenda buurtkamer Oosterduin - juni en juli 2019

Donderdag 6 juni

Op donderdag 6 juni komen wijkagenten Frits de Vries en Frank Kathmann ons inlichting geven over de vernieuwde tips van inbraakbeveiliging en babbeltrucks. Frank is de wijkagent van oosterduin, dan kunnen we meteen kennis maken met hem.

agent.jpg

Donderdag 4 juli

Op donderdag 4 juli is de laatste bijeenkomst waarbij Carla aanwezig zal zijn, omdat ze gaat verhuizen naar Heiloo. Ze zal die dag het stokje overdragen aan Janneke Plantenberg en we geven er een feestelijk tintje aan bij het Wapen van Kennemerland. We verzamelen bij Alliance, waar een paar auto’s zullen zijn voor de mensen die slecht ter been zijn.

stinkende emmer.jpg

Augustus een vakantiestop, de eervolgende bijeenkomst zal daarna zijn op 5 september.

Tot ziens in Alliance op de Zeedistelweg. Carla Klippel en Elly Joosten

 
Karina Cornet